Εμπλουτίζονται οι καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά στον Δήμο Θέρμου


Εμπλουτίζονται οι καλλιτεχνικές δράσεις για παιδιά στον Δήμο Θέρμου με την προβολή παιδικών ταινιών κάθε Παρασκευή. Εκτός από τα καθημερινά τμήματα θεατρικού παιχνιδιού που λειτουργούν ήδη στο χώρο του δημαρχείου, κάθε Παρασκευή θα πραγματοποιείται προβολή παιδικής ταινίας για τους μικρούς φίλους κάθε ηλικίας στον ίδιο χώρο.

        Η πρώτη ταινία “Βαϊάνα” προβλήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου και την παρακολούθησαν δεκάδες παιδιά. Η επόμενη προβολή έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου στην αίθουσα του δημαρχείου στις 11.30 και απομένει η ανακοίνωση του τίτλου.

        Αναφορικά με τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού αξίζει να υπενθυμιστούν οι ώρες λειτουργίας που είναι από τις 10 έως τις 11.30 το πρωΐ για παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών και από τις 11.45 έως τις 13.15 για παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών. Τα τμήματα θα λειτουργούν όλο τον Ιούλιο τις καθημερινές και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά εκτός από τα παιδιά που κατοικούν στον Δήμο Θέρμου και αυτά που θα βρίσκονται αυτό το διάστημα ως επισκέπτες στην περιοχή.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.