ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ιόνια Οδός:Παραδόθηκε το τμήμα Αμφιλοχία-Σελλάδες(φωτο)



Παραδόθηκε στην κυκλοφορία πριν λίγο το τμήμα Αμφιλοχία-Σελλάδες παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, παραγόντων της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το τμήμα μήκους 27χλμ δημιουργεί μαζί με το ήδη σε λειτουργία, ένα ενιαίο αυτοκινητόδρομο από το Αντίρριο μέχρι την Πέρδικα, μήκους 182χλμ αφήνοντας ως τελευταία εκκρεμότητα το τμήμα Πέρδικα-Εγνατία όπου και ολοκληρώνεται πλήρως ο αυτοκινητόδρομος

Το νέο τμήμα λειτουργώντας θα σημάνει την περαιτέρω μείωση της χρονοαπόστασης Αθήνα-Ιωαννίνων σε υπολογιζόμενο χρόνο κάτω από τις 4 ώρες. Επίσης καταργεί τις πολλαπλές επικίνδυνες στροφές στο Μενίδι.

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι ολοκληρώνεται ένα πολύ μεγάλο έργο για την Δυτική Ελλάδα.
Τέρμα οι στροφές στο Μενίδι και τα εικονισματάκια από τροχαία στην άκρη του δρόμου.
Η παράδοση του έργου καθυστέρησε λόγω απαλλοτριώσεων,ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε το έργο δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση παρά μόνο στον Ελληνικό λαό.



Εκτός του κ.Σπίρτζη παραβρέθηκαν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη,ο Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης,οι αντιπεριφερειάχες Δ.Ελλάδας Χριστίνα Σταρακά,Γιάννης Λύτρας και Δημήτρης Μπαλαμπάνης,ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου,ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης,ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης,ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας και ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Παναγιώτης Λουκόπουλος, καθώς επίσης και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια