ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΤΟ.Μ.Υ στο Καινούργιο ζητά η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Τριχωνίδος









Είναι αδιαμφισβήτητη ακόμα και από τους άκριτα αντιπολιτευόμενους η σημαντική αναβάθμιση των
υπηρεσιών Υγείας τόσο στο Νομό μας ( Νοσοκομείο Αγρινίου, Μεσολογγίου) όσο και πανελλαδικά. Η σημερινή κυβέρνηση κατάφερε σε δύο χρόνια να αντιστρέψει την κατάσταση απαξίωσης και υπονόμευσης του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας.

Όλοι οι πολίτες, ασφαλισμένοι και μη, έχουν πλέον πρόσβαση σε ικανοποιητικές υπηρεσίες Υγείας. Από τις “μίζες”, τους “εργολάβους” και τους ερημωμένους διαδρόμους του υπερσύγχρονου νοσοκομείου Αγρινίου, σε μόλις δύο χρόνια, μπορούμε να συζητάμε για αξιοπρεπείς υπηρεσίες, για συνεχή στελέχωση των δομών Υγείας και για αποκατάσταση και διεύρυνση του Πρωτοβάθμιου συστήματος Υγείας, που τόσο χρειάζεται η επαρχία που έχει πληγεί σημαντικά από την πολυετή κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό χαιρετίζουμε την ίδρυση τοπικών μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) περιφερειακά των κεντρικών μονάδων Υγείας και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε και θα διεκδικήσουμε την ίδρυση ΤΟΜΥ στο Καινούργιο. Οι κτιριακές υποδομές του Περιφερειακού Ιατρείου Καινουργίου καθώς και τα πληθυσμιακά κριτήρια της Δ.Ε. Θεστιέων και της ευρύτερης περιοχής της Τριχωνίδας, εκτιμούμε ότι καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ίδρυσης ΤΟΜΥ στο Καινούργιο. 

Καλούμε όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής μας να συμβάλουν στη διεκδίκηση αυτή για το καλό όλων.


Το συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Τριχωνίδας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια