ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δημαγωγίας συνέχεια από τον κ. Π. Παπαδόπουλο

Αποτέλεσμα εικόνας για δημαρχείο μεσολογγίου AGRINIOLIKE

Ακολουθώντας την «πεπατημένη οδό» της δημαγωγίας και της στρέβλωσης, ο κ. Π. Παπαδόπουλος επιχειρεί και πάλι να δημιουργήσει αριθμητικές εντυπώσεις στους δημότες.
Υπερβαίνοντας για μια ακόμη φορά τα όρια του λαϊκισμού, οι σημερινές ανακοινώσεις του, στερούνται  - πασιφανώς -βασικών γνώσεων διοίκησης, αν και ο ίδιος έχει προσληφθεί από το Ελληνικό Δημόσιο ως διοικητής νοσηλευτικής μονάδας και αμείβεται γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό.
Σε κάθε περίπτωση, του επισημαίνουμε πως ο τρόπος διοίκησης καθορίζεται από τη Δημοτική Αρχή, ακολουθώντας τις αρχές της συντεταγμένης πολιτείας και των (ορθώς) αυστηρών ελέγχων της.
Αλήθεια κ. Παπαδόπουλε, σεις κατά το παρελθόν δεν έχετε υπερψηφίσει παρόμοιες μισθώσεις των οποίων η αναγκαιότητα ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική, όπως άλλωστε είναι κι αυτές στις οποίες αναφέρεσθε; Σας θυμίζουμε λοιπόν την 145/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου είχατε εγκρίνει τόσο το κόστος της μίσθωσης, όσο και τον τρόπο εκτέλεσης ενός έργου το οποίο δεν διαφοροποιείται σε τίποτε από την τρέχουσα μίσθωση μηχανημάτων.
Σε ότι αφορά τέλος «το καράβι» και τα «βράχια» στα οποία επίσης δίνετε ιδιαίτερη έμφαση, προφανώς θα γνωρίζετε κάτι παραπάνω, λόγω προηγούμενης εμπειρίας σας στην θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου… Οψόμεθα

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου

Σπυρίδων Καρβέλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια