Εξιχνιάσθηκαν ακόμη δυο κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων στην Αμφιλοχία

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike κλοπές

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών  τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, δυο κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων, που διαπράχθηκαν φέτος τον Ιούνιο και τον Απρίλιο, σε χωριά της Αμφιλοχίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών (δυο ανδρών και δυο γυναικών), ηλικίας 23, 34, 23 και 26 ετών αντίστοιχα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν τις παρακάτω κλοπές :

       Στις 05/03/2016 το πρωί, μετέβησαν με αυτοκίνητο στο Ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας, όπου εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και της αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.
       Στις 18/06/2017 το πρωί, μετέβησαν στη Στράτο Αμφιλοχίας, όπου εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας (2.500) ευρώ.

Για την ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας αξιοποίησαν πλήρως τα στοιχεία και δεδομένα που συνέλεξαν από τους τόπους των περιστατικών και το προανακριτικό υλικό που είχαν συγκεντρώσει.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.