"Ανυπότακτο Αγρίνιο":Ερωτήματα για την ανακαινισμένη Λαχαναγορά του Αγρινίου


"Ανυπότακτο Αγρίνιο":Ερωτήματα για την ανακαινισμένη Λαχαναγορά του Αγρινίου 

Προς
τον Πρόεδρο
του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου
κ. Βασίλη Φωτάκη

κοιν: Δήμαρχο Αγρινίου
κ. Γιώργο Παπαναστασίου
Αρμόδιο αντιδήμαρχο
Επικεφαλής παρατάξεων

κ. Πρόεδρε, επισκεφθήκαμε πρόσφατα την ανακαινισμένη Λαχαναγορά της πόλης του Αγρινίου, η οποία αποτελεί εν δυνάμει μια σημαντική υποδομή για τις δράσεις που μπορούν να αναπτυχθούν και να φιλοξενηθούν σ΄ αυτή.
Παρά τις τόσες δυνατότητές του όμως, δυστυχώς μέχρι και σήμερα, ο συγκεκριμένος χώρος, για τον οποίο δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα, τις περισσότερες μέρες του χρόνου παραμένει κλεισμένος ή αξιοποιείται περιστασιακά  ένα πολύ μικρό μέρος του.
Το σημαντικότερο όμως όλων είναι, ότι εκτός από την μη λειτουργία του έχουν διαπιστωθεί σημαντικές κακοτεχνίες, οι οποίες επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την φθορά που αυτή επιφέρει.
Εξ αιτίας αυτών των κακοτεχνιών, όπως πληροφορηθήκαμε, το ισόγειο της γλυπτοθήκης γεμίζει με νερά τις μέρες του χειμώνα.

Ρωτάμε γι’ αυτό τη Δημοτική Αρχή:
Η επιτροπή παραλαβής του έργου διαπίστωσε κακοτεχνίες κι αν ναι, ποιες είναι αυτές; Αν όχι, γνωρίζει η Δημοτική Αρχή τα προβλήματα αυτά; Πώς σχεδιάζει να τα επιλύσει και πότε;
Γιατί οι περισσότεροι χώροι του κτηρίου σήμερα παραμένουν κλειστοί και δεν έχουν αναπτυχθεί στο εσωτερικό τους οι δράσεις οι οποίες έχουν οριστεί ότι θα φιλοξενηθούν σ’ αυτούς;
Χρειάζεται μήπως επανασχεδιασμός;

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.