ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πρόγνωση για το Σάββατο 16-9

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 12 έως 35 στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά σε μέτριους.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια