ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Συγκέντρωση συνταξιούχων στις 4 Οκτώβρη


Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike συνταξιούχοι χ.τρικούπη
φωτο αρχείου


Συγκέντρωση στο Αγρίνιο την Τετάρτη 4 Οκτώβρη, στο Αγρίνιο, στον πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη, στις 10.30 π.μ.. θα πραγματοποιήσουν οι συνταξιούχοι της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ θα συμμετάσχουν και στην πανηπειρωτική συγκέντρωση στα Γιάννενα την Παρασκευή 6 Οκτώβρη. Αυτό αποφάσιασαν σε μαζική σύσκεψή τους που έγινε στις 12 Σεπτέμβρη στο Αγρίνιο, υιοθετώντας ομόφωνα την πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν και μίλησαν ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Μανώλης Ραλάκης, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Λέανδρος Μάκκας και ο ΓΓ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Διονύσης Σβορώνος.

Στη σύσκεψη επίσης παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, με τον πρόεδρό του Μιχάλη Κατσιγιάννη να απευθύνει χαιρετισμό, ενώ τις εργασίες άνοιξε ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας,  Γιώργος Δημητρουλής.

Χαρακτηριστικό των εισηγήσεων αλλά και των παρεμβάσεων που έγιναν ήταν η ανησυχία για το μέλλον αφού, όπως σημειώθηκε, εάν εφαρμοστούν όσα έχουν αποφασιστεί, οι συντάξεις θα μετατραπούν σε προνοιακά βοηθήματα.

Αποφασίστηκε, τέλος να απευθυνθεί κάλεσμα στους συνταξιούχους της περιοχής να βγουν μαζικά στο δρόμο του αγώνα, προασπίζοντας τη ζωή τους, τη ζωή των παιδιών τους, της εργατικής - λαϊκής οικογένειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια