ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τριχωνίδα:8th TRICHONIAN 2017



Σε συνέχεια μιας ιστορίας ναυταθλητισμού η οποία ξεκινάει από το μακρινό 1974 με την δημιουργία του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου και συνεχίζεται έως και σήμερα ( επί 43 χρόνια !!) ο ΤΡΙΤΩΝΑΣ αθλητικός σύλλογος Αγρινίου διοργανώνει για 8η συνεχή σεζόν τον πλέον αναγνωρίσιμο αγώνα υδροσανίδας ( wakeboard ) στην Ελλάδα και τα τελευταία  χρόνια και τον μοναδικό στην Ελλάδα.


Ο αγώνας είναι Εθνικός και διαρκεί 3 ημέρες , συμμετέχουν δε  σε αυτόν περισσότεροι από 7 όμιλοι και πάνω από 50 αθλητές.
Για εφέτος ο αγώνας θα διεξαχθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΤΡΙΤΩΝΑ στην Δογρή  Τριχωνίδας.
Με την επιστολή αυτή  θα θέλαμε να δώσετε το δικό σας στίγμα στήριξης στην συνέχιση αυτού του θεσμού , που μαζί με τις συνεχείς τα τελευταία χρόνια  διοργανώσεις των αγώνων σκί στην λίμνη Στράτου , προσδίδει στην περιοχή του Αγρινίου  μεγάλη αναγνωρισιμότητα σαν το  ‘’Εθνικό  κέντρο διοργάνωσης αγώνων  σκί και wakeboard ‘’.
Επειδή η κάθε βοήθεια και στήριξη είναι πολύ σημαντική για εμάς προτείνουμε τρία επίπεδα χορηγιών :


  1. Οικονομικός αρωγός   ποσόν 50,00 ευρώ
  2. Οικονομικός υποστηρικτής ποσόν  200,00 ευρώ
  3. Χορηγός διοργάνωσης 500,00 ευρώ
  4. Συνδιοργανωτής αγώνα 1.500,00 ευρώ

Για κάθε ποσό χορηγίας θα αποδοθεί επίσημη απόδειξη είσπραξης  η οποία εκπίπτει φορολογικά .

Και οι 4 κατηγορίες έχουν την ανάλογη προβολή και προώθηση τόσο στις έντυπες αναφορές και  στις δημοσιογραφικές συνεντεύξεις  όσο και στον στίβο των αγώνων .


Συγκεκριμένα για τους οικονομικούς αρωγούς θα υπάρξει ειδικό πάνελ με αναγραφή των logo και ονομάτων τοποθετημένο στον χώρο των αγώνων  
(Δογρή Τριχωνίδος ) για όλη την εβδομάδα της διοργάνωσης σε εμφανές σημείο και μάλιστα φωτιζόμενο και την νύχτα.
Για τους οικονομικούς υποστηρικτές θα υπάρξει επιπρόσθετα προβολή
με σημαία ή πανό στον χώρο αγώνων και προβολή στο πάνελ των απονομών και των συνεντεύξεων.
Για τους χορηγούς επιπρόσθετα των πιο πάνω , θα υπάρχει αναφορά στην αφίσα του αγώνα και προφορική αναφορά στις συνεντεύξεις και στο δελτίο τύπου , καθώς και συμμετοχή στις απονομές μεταλλίων.
Για τους συνδιοργανωτές θα υπάρξει επιπρόσθετα συμμετοχή στην συνέντευξη τύπου , αναφορά στο κεντρικό πάνελ , στις αφίσες , στα  banner και συμμετοχή στις απονομές των μεταλλίων .


Τέλος  μία εξαιρετική εικόνα του επιπέδου της διοργάνωσης μπορείτε να έχετε πληκτρολογώντας στο you tube .. trichonian wakeboard 2014 – ή trichonian wakeboard 2015   –    ή      trichonian wakeboard 2016.
Κλείνοντας αυτή την  επιστολή θέλουμε να γνωρίζετε ότι ο Τρίτωνας Αγρινίου βρίσκεται με τον Ν.Ο.Βουλιαγμένης στην κορυφή των σωματείων  στην Ελλάδα σε αθλητές και μετάλλια και στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό και στην ιδιωτική χορηγία δεδομένου ότι δεν έχει ποτέ επιδοτηθεί από κανένα φορέα .
Δραστηριοποιείται σε ένα εξαιρετικά κοστοβόρο άθλημα και έχει σαν στόχο την προβολή της Τριχωνίδας , μιάς λίμνης που θεωρείται ένα μοναδικό  ακατέργαστο διαμάντι της φύσης !




Με εκτίμηση


Πιστιόλας Κωνσταντίνος


Πρόεδρος

                                                                                                  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια