ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο:Μεγάλη καταστροφή στον χλοοτάπητα του γηπέδου από μύκητα (φωτο-βίτνεο)

Δυστυχώς άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από το Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου και συγκεκριμένα από τον πρόσφατα ανακατασκευασμένο χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου.
Ο κόπος όλων όσων ασχολήθηκαν και ειδικά των εθελοντών που δίνουν καθημερινά "μάχη"
για να κρατήσουν ζωντανό αυτό στο στολίδι πήγε στράφι αφού πριν λίγες ημέρες μύκητας έπληξε μεγάλο μέρος του πρασίνου και το κατέστρεψε σχεδόν ακαριαία.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο χλοοτάπητας ήταν σε άριστη κατάσταση ,όμως οι σημερινές εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και προκαλούν στεναχώρια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου που συναντήσαμε σήμερα στο γήπεδο,σύμφωνα με γεωπόνους που πήγαν για αυτοψία στο Καινούργιο.τον χλοοτάπητα τον έπληξε απρόσμενα μύκητας που δημιουργείται συνήθως Άνοιξη και Φθινόπωρο,ο οποίος  έδρασε πολύ γρήγορα.



Επίσης όπως φαίνεται η μόλυνση μάλλον έχει οριοθετηθεί και μετά τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής ,ολόκληρο το πράσινο θα ραντιστεί με ενδεδειγμένα φυτοφάρμακα,στην συνέχεια στον μολυσμένο χώρο θα γίνει εκ'νέου επαναφορά ώστε να αναστραφεί η κατάσταση.

Κλείνοντας ο πρόεδρος τόνισε ότι θα συνδράμει σε ότι χρειαστεί σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και την Ο.Δ.Α.Ε.Κ,για να επανέλθει το πράσινο στην φυσική του κατάσταση.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια