ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Φίλαθλοι της Εθνικής δώρισαν ποσό στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Αγρινίου "Η Γελαστή Πολιτεία"



Μια απίστευτη ιστορία που δείχνει την αγάπη των ομογενών για την πατρίδα τους συνέβη στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας U19 με την αντίστοιχη της Λετονίας που έγινε στο Αγρίνιο.
Τα δύο παιχνίδια της ομάδας μας παρακολούθησαν δύο Έλληνες ομογενείς ο Γιάννης και ο Νίκος Πήλιουρας. Οι δύο συμπατριώτες μας που ζουν στη Φλόριντα βρίσκονται από τις αρχές Αυγούστου στο Αγρίνιο και βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού για τα παιχνίδια της Εθνικής μας κρατώντας πάντα τη σημαία μας.



Στο χθεσινό παιχνίδι με το σκορ στο 0 - 0 λίγο πριν το 30ο λεπτό οι δύο ομογενείς εξέφρασαν την επιθυμία να δουν γκολ από την Εθνική μας και προσπάθησαν να μεταφέρουν την επιθυμία αυτή στους διεθνείς μας δίνοντας και κίνητρο στο σκόρερ.



 Οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΝΑ και ειδικότερα ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Θανάσης Λαυράνος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση οι παίκτες μας να δεχτούν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα για να σκοράρουν και το ίδιο ξεκαθάρισε και μετά τη λήξη του αγώνα με το τελικό σκορ στο 5 - 0 ο τεχνικός της Εθνικής μας Γιάννης Γκούμας. Οι δύο φίλαθλοι της Εθνικής συζήτησαν το ενδεχόμενο να δοθεί το ποσό αυτό στην ΕΠΣΝΑ, όμως ο Θανάσης Λαυράνος τόνισε πως δε γίνεται να δεχτεί η Ένωση το ποσό αυτό σα δωρεά.
Η λύση βρέθηκε με την πρόταση να πάει το ποσό σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και αυτό υλοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Τα χρήματα πήγαν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Αγρινίου "Η Γελαστή Πολιτεία" με το Γιάννη Πήλιουρα, τη σύζυγό του Βασιλική και το γιο τους Νίκο να παραδίδουν τα χρήματα στις υπεύθυνες της πρωινής βάρδιας του κέντρου κυρίες Γιάννα Σταθοπούλου και Μαρία Κοντογιάννη.
Ο Γιάννης Πήλιουρας με καταγωγή από το Αίγιο έφυγε από τη χώρα μας σε ηλικία 16 ετών και από τότε μένει μόνιμα στη Φλόριντα. Η σύζυγός του Βασιλική έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και η οικογένεια κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Ελλάδα. Το προηγούμενο διάστημα ο Γιάννης και ο Νίκος Πήλιουρας παρακολούθησαν το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο και επισκέφθηκαν και τη μπουτίκ της ομάδας για να πάρουν αναμνηστικά του Συλλόγου. Στα δύο παιχνίδια της Εθνικής φωτογραφήθηκαν με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες και έδειξαν ότι ευχαριστήθηκαν που παρακολούθησαν την ομάδα U19.
Τα πέντε γκολ του χθεσινού αγώνα τους ικανοποίησαν πλήρως και τελικά μπήκαν για καλό σκοπό!!!

πηγή:olatagoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια