Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στο αεροδρόμιο Αγρινίου


Τιμήθηκε σήμερα στο χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου Αγρινίου και στον ομώνυμο Ιερό Ναό, η εορτή της Γέννησης της Θεοτόκου, παρουσία του στρατιωτικού προσωπικού της μονάδας, επισήμων, καθώς και εκπροσώπων από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Καλυβίων Αγρινίου.

Το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική  Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας από τον πατήρ Χριστόφορο Μουτάφη, αφιερωμένη στην Θεομητορική εορτή, κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά «το γενέθλιον της υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου», τη γέννηση, δηλαδή, της Μαριάμ (Μαρίας), της μητέρας του Ιησού Χριστού.Παρευρέθηκαν οι Αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του Κλιμακίου Φύλαξης του στρατιωτικού αεροδρομίου Αγρινίου, ο εκπρόσωπος του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ακτίου, Σμήναρχος Π. Ματαφιάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δ. Παπαευθυμίου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, Στ. Πετράκης, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου, Γ. Φαρμάκης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αιτωλ/νίας, Παύλος Καρίνος, ο εκπρόσωπος Αποστράτων Αστυνομικών Αιτ/νίας, Δ. Τσούνης, καθώς και οι εκπρόσωποι Μ. Πρεβεζάνου, Θ. Δρακόπουλος και τα μικρά παιδιά από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Καλυβίων Αγρινίου.


Το στρατιωτικό προσωπικό του αεροδρομίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον σημερινό εορτασμό!Γιώργος Πανταζόπουλος

www.kalyvia.gr
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.