ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Π.Δ.Ε και η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ φωνάζουν «Ζω» και στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία(βίντεο)


Τηλεοπτικό σποτ για τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας με τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών, δημιούργησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και του Κέντρου Αίματος του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.
Το σποτ δημιουργήθηκε από στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης για την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση των Πολιτών για θέματα Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και τα γυρίσματά του πραγματοποιήθηκαν στο Καρπενήσι το καλοκαίρι του 2017, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών για το Ευρωμπάσκετ (Eurobasket), με την συμμετοχή των αθλητών.
Μάλιστα το σποτ έχει την έγκριση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) για μετάδοσή του ως κοινωνικό μήνυμα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, από τις 15 Σεπτεμβρίου 2017 έως και τις 15 Οκτωβρίου 2017.
Αναλυτικά οι συντελεστές:
* Ηθοποιοί: Οι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών και μέλη του Αχαϊκού Συλλόγου Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία
* Σενάριο: Ματίνα Κούγελου
* Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Φαφούτης
* Φωτογραφία / Κάμερα: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
* Ηχοληψία: Δημήτρης Κανελλόπουλος
* Μουσική: Κώστας Βάγιας
* Μοντάζ: Ελισάβετ Πηρούνια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια