ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

"Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας" στο Αγρίνιο


Με κεντρικό μήνυμα “Χαμογέλα… Μη Σταματάς” ο Σύλλογος ΕΛΕΑΝΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, τον Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών Αιτωλοακαρνανίας, τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσουν περπάτημα συμβολικής σημασίας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου με κατάληξη στην πλατεία Δημοκρατίας.
Παρόμοιες εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν την ίδια μέρα και ώρα και σε άλλους δήμους της χώρας μας και έχουν σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων. Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.
Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου κυρίας Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, και πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια