ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Τοπικές βροχές και ηλιοφάνεια

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και αργότερα στα δυτικά κυρίως ορεινά ηπειρωτικά και τοπικές καταιγίδες μετά το απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά περιμένουμε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 22 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά στην Κρήτη έως τους 30 βαθμούς, 20 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια