ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Ο Ι.Ν Αγίας Τριάδας μοίρασε χαμόγελα σε μαθητές (φωτο)


Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους ο Ι.Ν Αγίας Τριάδας Αγρινίου διένειμε σήμερα το απόγευμα δωρεάν σχολικά είδη σε μαθητές οικογενειών της ενορίας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Ι.Ν, Αρχιμανδρίτη πατήρ Νεκτάριο Τριάντη, ο Ι.Ν προέβη σε αυτή την κίνηση ανταποκρινόμενος στις ανάγκες πολλών οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προμήθεια των απαραίτητων,ώστε οι μαθητές να ξεκινήσουν την νέα σχολική χρονιά με χαμόγελα και αξιοπρέπεια.


Η δράση είχε ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας και σύμφωνα με τον συνεφημέριο του ναού Πρωτοσύγκελο πατήρ Κωνσταντίνο Σουλιώτη,


πάνω από 100 μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου προσήλθαν και παρέλαβαν τα σχολικά είδη,τα οποία αγόρασε το Φιλόπτωχο Ταμείο του ναού,ενώ ποσότητα ειδών πρόσφερε και η "Πανεμπορική Αγρινίου".




Ο δύο συνεφημέριοι και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο,  ευχαριστούν τους ενορίτες της Αγίας Τριάδος Αγρινίου που ενισχύουν πάντοτε την Ενορία για την άρτια επιτέλεση του φιλανθρωπικού της έργου, καθώς και τους κυρίους Μαστρογεωργίου ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Α.Ε. Πανεμπορική Αγρινίου» για τη δωρεά τους σε σχολικά τετράδια.

Ευχόμαστε καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια