ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :"Έριξε" πεντάρα η Εθνική Ελλάδος (u19)



Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού η Εθνική Ελλάδος U19 κέρδισε με το εμφατικό 5 - 0 την αντίστοιχη της Λετονίας. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη.
Η Λετονία απείλησε πρώτη με το σουτ του Σαβελίεφ να περνά άουτ στο 6ο λεπτό, όμως στη συνέχεια η Εθνική μας πήρε τα "ηνία", δημιούργησε φάσεις και σκόραρε με τον Εμμανουηλίδη στο 32΄ και τον Τριμμάτη στο 35΄. Στα τελευταία λεπτά οι Λετονοί προσπάθησαν να απειλήσουν. χωρίς αποτέλεσμα με το 2 - 0 να παραμένει στο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στην Εθνική μας που έκανε ευκαιρίες και σημείωσε τρία ακόμα τέρματα, δύο με τον Τζοβάρα στο 69΄ και το 72΄ και ένα με τον Κωστανάσιο στο 79΄. Στο τέταρτο τέρμα της Εθνικής μας την ασίστ στον Τζοβάρα την έδωσε ο μέσος του Παναιτωλικού Δημήτρης Νταλακούρας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικόλαος Μακρυπόδης με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντανά και Αντώνιο Γκοτσόπουλο και τέταρτο διαιτητή το Γεώργιο Παπαδόπουλο από το σύνδεσμο Αχαΐας.

Το φιλμ του αγώνα.

6΄ Σουτ του Σαβελίεφ πέρασε ελάχιστα άουτ.
11΄ Φάουλ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Τζοβάρα η μπάλα πέρασε άουτ.
13΄ Ο Μάτρεβιτς βγαίνει μακρυά από την εστία του για να απομακρύνει, η μπάλα φτάνει στον Τριμμάτη που κάνει το σουτ με τον Καμπέτση να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει προς την εστία.
16΄ Πάσα του Καμπέτση στον Τζοβάρα που μέσα από την περιοχή σουτάρει, όμως πέφτει και κοντράρει τη μπάλα ο Βέιπς.
20΄ Γέμισμα του Πετράκη ο Τριμμάτης απέναντι στο Μάτρεβιτς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
23΄ Κόρνερ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Πέιου η μπάλα περνάει άουτ.
30΄ Ο Ξενιτίδης κλέβει τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Λετονίας και σουτάρει με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
32΄ Γκολ. Ο Ξενιτίδης πασάρει στον Εμμανουηλίδη που με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.
35΄ Γκολ. Ο Τζοβάρας από αριστερά κάνει ατομική ενέργεια, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει με το Μάτρεβιτς να διώχνει, όμως η μπάλα φτάνει στον Τριμμάτη που από κοντά την σπρώχνει στα δίχτυα για το 2 - 0.
37΄ Σουτ του Ρέγκζα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
45΄ Σουτ του Ζαλντόφσκις η μπάλα πέρασε άουτ.
50΄ Κόρνερ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Μπαξεβάνου η μπάλα έφυγε άουτ.
54΄ Κόρνερ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Μπούση κόντραρε και απομάκρυναν οι αμυντικοί, όμως η μπάλα έφτασε στον Εμμανουηλίδη που σούταρε άουτ.
69΄ Γκολ. Γύρισμα του Καμπέτση ο Τριμμάτης δεν έπιασε καλά το σουτ από κοντά, όμως η μπάλα έφτασε στον Τζοβάρα που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 0.
72΄ Γκολ. Ο Νταλακούρας από δεξιά κάνει το γύρισμα στον Τζοβάρα που με σουτ κάνει το 4 - 0.
79΄ Γκολ. Ο Μίνκεβιτς κάνει λάθος γύρισμα με τον Κωστανάσιο να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με σουτ να κάνει το 5 - 0.
89΄ Φάουλ του Χατζηδίμπα η μπάλα πέρασε άουτ.
94΄ Σουτ του Γιούση η μπάλα έφυγε άουτ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Κίναλης, Γαλούπης (73΄ Παπάζογλου), Μπαξεβάνος (73΄ Ζήσης), Μπούσης (57΄ Δημητρίου), Τζοβάρας (73΄ Γιούσης), Καμπέτσης, Πέιος (57΄ Νταλακούρας), Τριμμάτης, Ξενιτίδης (57΄ Χατζηδίμπας), Εμμανουηλίδης (57΄ Κωστανάσιος), Πετράκης (73΄ Τάμπας).

ΛΕΤΟΝΙΑ (Αλεξάντρ Μπάσοφ): Μάτρεβιτς (76΄ Σόλοχα), Βέιπς (57΄ Μίνκεβιτς), Λιτβίνσκις, Κιπστς (46΄ Σπρούκουλις), Πέλτσις, Πούρινς (46΄ Σαμοΐλοφ), Σολοβέικιτς, Ρέγκζα (57΄ Τσούνταρς), Σαβελίεφ (76΄ Μπάμπρις), Ζαλντόφσκις (57΄ Μπίτε), Τόμπερς.

πηγή:olatagoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια