ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τα "ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ" απασχόλησαν την Δευτεριάτικη συγκέντρωση των Διαιτητών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ (16/10/2017)



Με έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι Δευτεριάτικες εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις των διαιτητών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ ευρισκόμενη σε ανοιχτή γραμμή με την...
Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, παραλαμβάνει συνεχώς "φρέσκο" εκπαιδευτικό υλικό και φροντίζει για την άμεση διοχέτευσή του σε Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές, Παρατηρητές Διαιτησίας και Εκπαιδευτές, υπό την μορφή διαδραστικής διδασκαλίας.

Στην πρόσφατη συγκέντρωση της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017, ομιλητής ήταν το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και Εκπαιδευτής 2ης κατηγορίας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ.

Ο κ. ΚΑΨΑΛΗΣ

Το μάθημα χωρίστηκε σε δύο μέρη καθώς, στο πρώτο παρουσιάστηκαν οι επίσημες απαντήσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ στις 5 φάσεις-ερωτήσεις (VIDEO QUIZ) που είχαν προβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο δεύτερο κομμάτι, ο κ. ΚΑΨΑΛΗΣ πρόβαλλε 7 φάσεις (από Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις) που είχαν να κάνουν με ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ποδοσφαιριστών και έπρεπε να τιμωρηθούν πειθαρχικά με κίτρινη ή κόκκινη κάρτα.


Μετά την προβολή της κάθε φάσης, ο Αγρινιώτης εκπαιδευτής έδινε τον λόγο κάθε φορά στο ακροατήριο, αρχικά σε κάποιον συγκεκριμένα, για το ποιά θα έπρεπε να είναι η ΣΩΣΤΗαπόφαση του διαιτητή και ΓΙΑΤΙ, και εν συνεχεία σε  όποιον είχε διαφορετική άποψη - εκτίμηση για την συγκεκριμένη περίπτωση.
Στο τέλος παρουσιαζόταν η επίσημη, σωστή και τεκμηριωμένη απόφαση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια