ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γενική πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 26-10

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Αιγαίο, τις παράκτιες προς αυτό περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, και την Θεσσαλίας, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα, και την Πελοπόννησο, οι οποίες σταδιακά και έως το βράδυ θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες υπάρχει στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα έως και το μεσημέρι, και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο νότιο Αιγαίο. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς, στην δυτική από 9 έως 23, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 21, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 11 έως 20, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 22.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοδυτικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως σταδιακά θα γίνουν βόρειοι 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανότητα για καταιγίδες έως και το μεσημέρι. Στη συνέχεια ο καιρός θα είναι βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για παροδικές βροχές έως και το πρωί. Στη συνέχεια ο καιρός θα είναι βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια