Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μεσολόγγι για αύριο Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike κυκλοφοριακές

Με απόφαση του Αντιδημάρχου Σ. Καρβέλη αύριο Σάββατο λόγω  διεξαγωγής της παρέλασης για τον εορτασμό της «Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940», θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθ’ όλο το μήκος επί της οδού Σπύρου Μουστακλή, επίσης στο τμήμα της οδού Ελευθέρων Πολιορκημένων από την οδό Χατζηκώστα μέχρι την οδό Σ. Μουστακλή καθώς και στο τμήμα της οδού Σταυροπούλου μέχρι την οδό Ευαγγελάτου
Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη διασταύρωση των οδών Χατζηκώστα και Ελ. Πολιορκημένων καθώς και στη διασταύρωση των οδών Ευαγγελάτου και Σταυροπούλου.
Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων επί των οδών Σ. Μουστακλή, τμήμα της οδού Ελ. Πολιορκημένων από την οδό Χατζηκώστα μέχρι την οδό Σ. Μουστακλή καθώς και στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα.

Προκειμένου να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα της Τροχαίας Μεσολογγίου για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, τόσο στο χώρο διεξαγωγής της παρέλασης όσο και κατά την τέλεση της Ιερής Δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από ώρα 8.00 π.μ. έως 12.30 μ.μ.


Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.