ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση Γ.Παπαναστασίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Ν. Μπαλαμπάνη



Συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Αγρινίου κ.Γ. Παπαναστασίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Ν. Μπαλαμπάνη.

Η πρωτοβουλία ανήκει στις συνεχείς συναντήσεις που πραγματοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης στο σύνολο της Περιφέρειας με σκοπό να ενημερωθεί για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Ο κ. Μπαλαμπάνης ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για την διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Αγρινίου καθώς και για το στάδιο της ωριμότητας που βρίσκεται η κατασκευή του εργοστάσιου απορριμμάτων καθώς και ο  σταθμός μεταφόρτωσης. Επίσης ενημερώθηκε για τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού. Εκτενής συζήτηση έγινε για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) της πόλης του Αγρινίου και για την μέχρι τώρα εφαρμογή του και επισημάνθηκα από τους εκπροσώπους του Δήμου η ανάγκη για την άμεση τροποποίησή του.
Αναφορά έγινε επίσης για τις ενεργειακές ανάγκες του Δήμου Αγρινίου όπου ο κος Μπαλαμπάνης ανέφερε την προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη δημιουργία ενεργειακής συνείδησης των πολιτών με στόχο την ανάπτυξη.
Στη συνάντηση εργασίας παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγρινίου κ. Δημήτρης Τζιώλης, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ 2ης ΔΕ Αιτ/νίας κ. Παναγιώτης Στούπας, ο τεχνικός σύμβουλος του Δ. Αγρινίου κ. Χρήστος Τσιλιγιάννης και τα στελέχη της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της ΠΔΕ κ. Βασιλική Ζυγούρη (Προϊσταμένη Τμήματος Χωρικού Σχεδιασμού) και κ. Βασιλική Γαλούνη (Προϊσταμένη του Τμ. Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Αιτ/νίας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια