Γ. Βαρεμένος : "Ας μην αφήνουμε έδαφος στους δημαγωγούς εμπόρους της ξενοφοβίας"


«Νησίδα σταθερότητας σε ένα ταραγμένο περιβάλλον είναι η Ελλάδα, ιδιαίτερα από τότε που η ‘’Αραβική Άνοιξη’’ μετατράπηκε σε βαρύ ‘’χειμώνα’’, απελευθερώνοντας ανεξέλεγκτες εξτρεμιστικές δυνάμεις και μετατρέποντας πολλές φορές τη Μεσόγειο σ’ ένα υδάτινο νεκροταφείο».
Αυτό τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος στη φθινοπωρινή σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ που συνέρχεται στην Ανδόρρα, εκφράζοντας ταυτόχρονα ανησυχία για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών τους τελευταίους μήνες σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. «Η συνεπής εφαρμογή της κοινής δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας το 2016 πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα», τόνισε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη κοινών ευρωπαϊκών μηχανισμών τόσο για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων από τις χώρες - πύλες εισόδου, όσο και για την εφαρμογή κοινής πολιτικής για τα εξωτερικά σύνορα.
«Δεν πρέπει να αφήσουμε έδαφος στους δημαγωγούς εμπόρους της ξενοφοβίας και του άκρατου ρατσισμού, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξαπατούν τον λαό για τις πραγματικές ρίζες και τις επιπτώσεις του προσφυγικού προβλήματος», είπε ο Γιώργος Βαρεμένος και κατέληξε : «Καμία χώρα δεν είναι απρόσβλητη από τον ιό του εξτρεμισμού, όπως αποδείχθηκε και στις πρόσφατες γερμανικές εκλογές. Ο κίνδυνος είναι και έξω αλλά και μέσα από το τείχος».

Δελτίο τύπου 
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.