ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Λαμπαδηδρομία Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Γέφυρα(φωτο)


Ακόμη μία λαμπαδηδρομία -που είχε ως αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία- διήλθε σήμερα (25.10.2018) μέσω της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», με προορισμό αυτή τη φορά την πόλη Πιονγκ-Τσανγκ της Νότιας Κορέας, η οποία θα φιλοξενήσει τους Xειμερινούς Oλυμπιακούς Aγώνες, από τις 9 ως τις 25 Φεβρουαρίου του 2018.

Συνολικά 10 λαμπαδηδρόμοι μετέφεραν μέσω Γέφυρας τη φλόγα από την Αχαΐα στην Αιτωλοακαρνανία.

Μεταξύ τους, ο Αλέξης Κατσαΐτης (Πολιτικός Μηχανικός της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.) με παραστάτες 4 άλλους εργαζόμενους στη Ζεύξη ( Λέτα Βαντάνα – Κατερίνα Βελέντζα – Νίκο Κάπο – Γιάννη Κούτση) και ο Βασίλης Κάκκος (Αρχηγός του Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ) με παραστάτες τους (Νίκο Βλάχο – Μάριο Παναγιωτόπουλο – Νίκο Ταμπάκη / Συναρχηγούς της ανδρικής ομάδας και Θανάση Μαστροκώστα / Αρχηγό της παιδικής).



Η πλήρης συμβολισμού μεταφορά της φλόγας από τη δάδα ενός εργαζομένου της Γέφυρας, σε αυτή ενός στελέχους του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συλλόγου του Αντιρρίου -ο οποίος κλείνοντας τη διαδρομή άναψε τον βωμό πριν τον σταθμό διοδίων- καταδεικνύει τη συνειδητή και έμπρακτη βούληση της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για διαρκή διάλογο και καρποφόρο συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Σημειωτέον ότι και κατά την προηγούμενη ολυμπιακή λαμπαδηδρομία (αυτή των αγώνων του Ρίο της Βραζιλίας), είχε τρέξει ως λαμαπαδηδρόμος στη Γέφυρα ο αρχηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Αντιρρίου (ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ), η οποία είχε μόλις κερδίσει το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια