ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το Αγρίνιο υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα(φωτο)


Ο Δήμος Αγρινίου  υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι  την Φλόγα των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων  που θα διεξαχθούν στην PyeongChang της Ν. Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.

Η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε  στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Παναγιώτη Αγγελούδη, πρωταθλητή Ελλάδος Τ4 στην επιτραπέζια αντισφαίριση.  

Από τον κ. Αγγελούδη την φλόγα περέλαβε ο Διεθνής καλαθοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης και προπονητής του ΑΟ Αγρινίου  Χρήστος Μυριούνης, με προορισμό τη Πλατεία Δημοκρατίας. 


Η Φλόγα άναψε τον βωμό και ακολούθησε η επίσημη τελετή με την ανάκρουση του Ολυμπιακού ύμνου, του Εθνικού ύμνου της Ν. Κορέας και Ελλάδος και η έπαρση σημαιών.


Ακολούθησε ο  χαιρετισμός του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, του εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Αγώνων και του  εκπροσώπου της  Ε.Ο.Ε . 





Με την ολοκλήρωση της τελετής  η φλόγα πέρασε στα χέρια του τρίτου λαμπαδηδρόμου Χριστόφορου Γιαννιτσέλη, παγκόσμιου πρωταθλητή των Special Olympics και πρωταθλητή Ελλάδος στην ποδηλασία, ο οποίος την  παρέδωσε με την σειρά του στον τελευταίο Αγρινιώτη λαμπαδηδρόμο, τον Διονύσιο Μπαρμπαρούτση, διακεκριμένο προπονητή στίβου, παγκόσμιο πρωταθλητή Ενόπλων Δυνάμεων,  βαλκανιονίκη και κάτοχο πανελληνίου ρεκόρ. 













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια