ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνάντηση Γ.Παπαναστασίου με τους διακριθέντες αθλητές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκράτιου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  συναντήθηκε με τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Παγκράτιο, αθλητές του Γ.Σ. Ηρακλή Αγρινίου,  τους οποίους και συνεχάρη για τις σπουδαίες διακρίσεις τους.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου υποδέχθηκε τον Βασίλη Μάρη και τον Μανώλη Παπουτσή που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, τον ασημένιο πρωταθλητή  Βασίλη Καραγκούνη, τους χάλκινους Νίκο Μπανιά και  Χρήστο Λιόκαυτο και τον  Χρήστο Λιάρο ο οποίος έλαβε την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι από τις 6 έως και της 9 Οκτωβρίου.


Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχαρίστησε τους αθλητές τους Γ.Σ.  Ηρακλή για τις μεγάλες τους επιτυχίες:«Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τόσοι αθλητές από την πόλη μας κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και να επιστρέψουν με  μετάλλια. Είναι τιμητικό για το Αγρίνιο και είμαι διπλά υπερήφανος γιατί μπορώ να εκφράσω την συγκίνηση και την χαρά όλων των συμπολιτών μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε κάθε έναν ξεχωριστά αλλά και στον προπονητή σας Γιώργο Καψιμάλη, ο οποίος σίγουρα κάνει σπουδαία δουλειά».    

Ο Γιώργος Καψιμάλης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών του : «Οι διακρίσεις στο Πανευρωπαϊκό είναι σίγουρα η  επιβράβευση μιας μεγάλης προσπάθειας και της δουλειάς που προηγήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές για την προσήλωσή και την πειθαρχία που επέδειξαν. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου για  την πρόσκληση του».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια