ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών προσκαλεί τους μαθητές όλης της χώρας να ανακυκλώσουν



Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών προσκαλεί τους μαθητές όλης της χώρας να ανακυκλώσουν

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΤΟΠΟΣ
Στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών σε Δήμους όλης της χώρας

ΧΡΟΝΟΣ
Από 1 Οκτωβρίου 2017 έως 20 Δεκεμβρίου 2017

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης σε Δήμους όλης της χώρας και του Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, μπορούν να συμμετάσχουν τα σχολικά τμήματα των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
• Στα παρακάτω σημεία λειτουργούν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Συσκευασιών, στα οποίο οι μαθητές των σχολείων μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.
• Στο τέλος της διαδικασίας ανακύκλωσης μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών, στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης, εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης.
• Οι μαθητές συλλέγουν συνολικά, ως σχολικό τμήμα, τα κουπόνια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης. Το κάθε σχολικό τμήμα, για να συμμετάσχει στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης, θα πρέπει να παραδώσει, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, το σύνολο των κουπονιών του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης, που θα έχει συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού έχει συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται.*
• Τα τρία (3) σχολικά τμήματα που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού.
• Όλοι οι όροι διεξαγωγής του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογράφο.

ΕΠΑΘΛΑ
Τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού είναι τα ακόλουθα:
1ο Δώρο - Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ταξίδι 4 ημερών στο Ροβανιέμι με επίσκεψη στο χωριό του Αι Βασίλη, στο Snow Village, συμμετοχή σε Snowmobile σαφάρι και ένα Tablet , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
2ο Δώρο -  Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με την δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ταξίδι 4 ημερών στη Ρόδο με ξενάγηση στα αξιοθέατα της Ρόδου (Παλαιά Πόλη, Παλάτι των Ιπποτών, Επίσκεψη στην Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, Ενυδρείο κ. ά.) και ένα Smartwatch, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
3ο Δώρο - Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ένα (1) Ποδήλατο και μια (1) Action Camera, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
(Σημειώνεται ότι τα δώρα – έπαθλα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα).

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ
Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα - έπαθλα του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στο  ΠΑΡΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, Λεωφόρος Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι. Σε περίπτωση που το 1ο ή το 2ο σχολικό τμήμα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευασίες είναι Νηπιαγωγείο ή Δημοτικό, τότε τα δώρα – έπαθλα θα είναι (για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές του σχολικού τμήματος):
1ο Δώρο - Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:
α) Είκοσι (20) Ημερήσιες Εισόδους σε Fun Park της Αττικής.
β) Ένα (1) Tablet.
2o Δώρο - Έπαθλο για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:
α) Μονοήμερη εκδρομή στον Πολυχώρο Δράσης, Αθλητικής Ψυχαγωγίας και Παιχνιδιού “The Ranch” στην ορεινή Κορινθία (με μεταφορά, εισιτήριο εισόδου και γεύμα).
β) Μία (1) επίσκεψη στο “Αττικό Ζωολογικό Πάρκο” (με μεταφορά, εισιτήριο και σνακ).
γ) Μία (1) Action Camera.

*Για τα σημεία που θα πρέπει να παραδοθούν τα κουπόνια, καλέστε στη γραμμή ανακύκλωσης 801 1167890

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια