Το Εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα" συμμετείχε στο πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας


Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» , για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει εφέτος για μια ακόμη φορά στο πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από το Νομό μας, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στα πλαίσια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων “PYEONGCHANG2018”.
   Στην πόλη του Μεσολογγίου, ο εκπαιδευόμενος νέος μας που εκπροσώπησε το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ο Γιάννης Νικάκης, ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος που κράτησε την Ολυμπιακή Φλόγα για την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Αντίστοιχα, στην πορεία της Φλόγας στην πόλη του Αγρινίου, ο εκπαιδευόμενος νέος μας Χριστόφορος Γιαννιτσέλης, παρέλαβε με τη δάδα του τη Φλόγα από το βωμό για να την παραδώσει στον επόμενο λαμπαδηδρόμο. Και οι δύο εκπαιδευόμενοι νέοι μας έχουν διακριθεί στους αγώνες των Special Olympics με χρυσά μετάλλια.    Συγχαίρουμε τους δύο εκπαιδευόμενους νέους μας και τους ευχόμαστε να απολαμβάνουν πάντα τέτοιου είδους επιτυχίες που τους εμψυχώνουν, ανεβάζουν το δείκτη της ποιότητας ζωής τους, μας κάνουν όλους υπερήφανους για την πατρίδα μας και ιδιαίτερα για το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Είναι ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση η συμμετοχή μας αυτή στο Ολυμπιακό Ιδεώδες που ξεκίνησε από την Ελλάδα και έφτασε σε όλο τον κόσμο.
      


    Επίσης, ευχαριστούμε θερμότατα τους Δημάρχους των πόλεων Μεσολογγίου και Αγρινίου για την ιδιαίτερη τιμή που έκαναν στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» να επιλέξουν δύο λαμπαδηδρόμους από τους εκπαιδευόμενους νέους μας, καθώς και για τη συνεχή στήριξή τους στο έργο μας, δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους.


                                                               Με ιδιαίτερη τιμή
                                                       Το Διοικητικό Συμβούλιο
 του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

                                                                                                            
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.