Η ΟΑΣ Αιτ/νιας καλεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους αγρότες

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike συγκέντρωση οασ

Η ΟΑΣ Αιτ/νιας καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους σε μαζική – μαχητική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία Συνταξιούχων του Νομού την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στο Αγρίνιο στις 10.30 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.

Η σύνταξη που παίρνουν οι αγρότες στα 67, είναι σύνταξη πείνας, πόσο μάλλον με το νέο ασφαλιστικό νόμο. Δεν φτάνει να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες επιβίωσης και τους αναγκάζει να συνεχίζουν να δουλεύουν ως τα βαθιά γεράματα.

Γι’ αυτό η πάλη για συντάξεις αξιοπρέπειας πρέπει πλέον για όλους να αποτελεί μονόδρομο. Τονίζουμε ότι μόνο με τους κοινούς αγώνες μπορούμε να τους εμποδίσουμε και να έχουμε κατακτήσεις. Μαζί με τους συμμάχους μας, τους εργαζόμενους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, θα σηκώσουμε άμεσα κι αποφασιστικά, αγωνιστικό τείχος αντίστασης και αντεπίθεσης.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτ/νίας εκφράζει την συμπαράσταση της στους συνταξιούχους που αγωνίζονται. Όλοι στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία Συνταξιούχων του Νομού την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στο Αγρίνιο στις 10.30 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.