ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Την Πέμπτη η έναρξη του “ΑΝΕΣΙΣ” με Π. Βούλγαρη



Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ξεκινούν οι προβολές στον δημοτικό κινηματογράφο “ΑΝΕΣΙΣ”  που αναμένεται,  και φέτος, να κερδίσουν  το ενδιαφέρον των κινηματογραφόφιλων.

Την αρχή κάνει ο Παντελής Βούλγαρης που επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά την επιτυχημένη και πολυβραβευμένη «Μικρά Αγγλία» με:  «Το Τελευταίο Σημείωμα» η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη.

Στη νέα του κινηματογραφική δουλειά ο Βούλγαρης καταπιάνεται με μια από τις πιο γνωστές σελίδες της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας, την εκτέλεση από τους Γερμανούς κατακτητές 200 αγωνιστών την 1η Μαΐου 1944 στην Καισαριανή, ως αντίποινα για τη δράση της ελληνικής αντίστασης. Ο  Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης των μεγάλων και αγαπημένων κινηματογραφικών επιτυχιών «Νύφες», «Ψυχή Βαθιά», «Η Φανέλα με το 9», «Πέτρινα Χρόνια» επιστρέφει  με την ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα».

Ο Παντελής Βούλγαρης, με την Ιωάννα Καρυστιάνη («Μικρά Αγγλία», «Νύφες») να υπογράφει το σενάριο, θα μας μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Χαϊδαρίου το διάστημα πριν την Πρωτομαγιά του ’44 και θα μας γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από τα τραγικά γεγονότα.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας ο 34χρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές από το 1936.

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης
Ηθοποιοί: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αντρέ Χένικε, Μελία Κρίλινγκ
Είδος: Δράμα, Βιογραφική
Ημερομηνία Εξόδου: 26 Οκτωβρίου 2017



ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 7.30 & 9.30 μ. μ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ



ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ





ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 6 ευρώ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

4 ευρώ  ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας )





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια