ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το νέο πρόγραμμα του IONIAN TV αποκαλύφθηκε!


Εκατοντάδες προσκεκλημένοι βρέθηκαν στο Royal Theatre Patras
Νέες τηλεοπτικές παραγωγές, επιτυχημένες εκπομπές, ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτιστικές προτάσεις, ταξίδια και γεύσεις συνθέτουν μεταξύ άλλων το Νέο Πρόγραμμα του IONIAN TV για την τηλεοπτική σεζόν 2017 – 2018.
Του Μωρού...  του κοριτσιού... του αγοριού... της γυναίκας... του άνδρα... της οικογένειας.. Πρόγραμμα για όλους!!
Με ανανεωμένο και δυναμικό πρόσωπο υποδέχθηκε το IONIAN τους εκπροσώπους του τύπου, του πολιτικού, επιχειρηματικού και διαφημιστικού κόσμου στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου τηλεοπτικού προγράμματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Royal Theatre Patras. Η φετινή τηλεοπτική πρόταση του σταθμού αντανακλά την εξέλιξη του στο μοναδικό πραγματικό περιφερειακό κανάλι της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και του Νότιου Ιονίου,  ενώνοντας και τους 12 νομούς εκπομπής του σταθμού με κέντρο την Πάτρα ως τη μητρόπολη της Περιφερειακής Ζώνης που εκπέμπει.

Η Περιφερειακή Τηλεόραση - Αξίες και ρόλος
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση της κ. Ξένιας Κούρτογλου Founder & Managing Partner της Focus Bari. Στα στοιχεία των ερευνών της Focus Bari που παρουσιάστηκαν, καταγράφεται τόσο η σημαντικά μεγάλη μερίδα των πολιτών που κρατάει η τηλεόραση, αλλά και  η μετατόπιση μερίδας τηλεοπτικού κοινού (ειδικότερα νέων ηλικιών) σε νέα μέσα προβολής του τηλεοπτικού προγράμματος  (web tv, social media κτλ),  όσο και η υψηλή εμπιστοσύνη των τηλεθεατών στα περιφερειακά ΜΜΕ θεωρώντας τα ως τα πλέον αξιόπιστα για την ενημέρωση τους.

Πάτρα, η Μητρόπολη της Αχαΐας στο ΙΟΝΙΑΝ…
Στη συνέχεια, ο Εμπορικός Διευθυντής του ΙΟΝΙΑΝ, Πέτρος Ψωμάς μίλησε για τη παρουσία του ΙΟΝΙΑΝ στις μεγαλύτερες πολιτιστικές, αθλητικές, κοινωνικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις του τόπου. Πατρινό καρναβάλι, Patras IQ, TEDx Patras, Patras Pick, Κονσέρτο Πολυφωνικής Πατρών. Ειδική μνεία έγινε στην συνεισφορά του ΙΟΝΙΑΝ για την οπτική παρουσίαση της υποψηφιότητας Πάτρας 2019, από την Επιτροπή Διεκδίκησης των παράκτιων μεσογειακών αγώνων.  
Regional Media Awards. Το ΙΟΝΙΑΝ στην κορυφή των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών

Ο Διευθυντής Marketing του σταθμού, Διονύσης Μήλεσης μίλησε για τη βράβευση του ΙΟΝΙΑΝ για δεύτερη συνεχή χρονιά με το βραβείο Grand TV Award ως το καλύτερο περιφερειακό κανάλι της Ελλάδας, αλλά και στις υποψηφιότητες του στα Regional Media Awards 2017.
Το IONIAN στην ψηφιακή εποχή, ο ρόλος της περιφερειακής τηλεόρασης.
Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΟΝΙΑΝ TV Σπύρος Καμπιώτης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στον περιφερειακό ρόλο της τηλεόρασης του ΙΟΝΙΑΝ. Όπως είπε, το ΙΟΝΙΑΝ στα τελευταία 3,5 χρόνια έχει βρεθεί για κάλυψη εκδηλώσεων και όχι μόνο ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της περιφερειακής ζώνης 6, στην οποία εκπέμπει ο σταθμός, και περιλαμβάνει ολόκληρη την Πελοπόννησο, το Νότιο Ιόνιο και τη Νότια Στερεά Ελλάδα.
Νέο Πρόγραμμα ... Πρόγραμμα για όλους!!
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η παρουσίαση του Νέου Προγράμματος, από την Κατερίνα Τσουκαλά και τον Τζίμη Πολίτη, με την προβολή των trailers όλων των τηλεοπτικών παραγωγών του σταθμού. Για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα του ΙΟΝΙΑΝ είναι πολυσυλλεκτικό. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμός, ταξίδια, μαγειρική, ιατρικά θέματα και πολλά άλλα είναι τα συστατικά του προγράμματος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Ξεχωριστή ήταν και η στιγμή της τιμητικής βράβευσης από το ΙΟΝΙΑΝ του Πυροσβεστικού Σώματος, στο πρόσωπο του Περιφερειακού Διοικητή της Υπηρεσίας, Υποστράτηγο, Βασίλη Ματθαιόπουλο, για την υπερανθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Άνθρωποι - Πυροσβέστες στην φετινή μάχη με τις πυρκαγιές σε Ζάκυνθο, Ηλεία, Κύθηρα και Αχαϊα.
Ο διεθνούς φήμης Λυρικός βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης και ο ταάντούχος  μαέστρος Στάθης Σούλης με τη φωνή και τη μουσική τους, ταξίδεψαν τους θεατές, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση.
Όλοι οι άνθρωποι του ΙΟΝΙΑΝ δίνουν και αυτή τη χρονιά την υπόσχεση για μια πλούσια και γεμάτη τηλεοπτική χρονιά.


Just Play IONIAN.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια