ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εγκαίνια της έκθεσης "Nostos 2017",με δικό του περίπτερο ο Δήμος Αγρινίου (φωτο)


Πραγματοποιήθηκαν στη Ναύπακτο τα εγκαίνια της έκθεσης «NOSTOS 2017» Έκθεση & Φόρουμ για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Αγρινίου με δικό του περίπτερο.

Η έκθεση  αποτελεί ένα διεθνές ετήσιο βήμα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον εναλλακτικό τουρισμό όπως  σημείωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου : «Tο ταξίδι του νόστου, η επιστροφή σε κλασικές αξίες όπως η φιλοξενία, οι αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και οι ξεχωριστές γευστικές διαδρομές, έχει  προορισμό το Αγρίνιο.

Μια πόλη ζωντανή, με  ανθρώπινο πρόσωπο που, ήδη,   βρίσκεται σε τροχιά τουριστικής ανάπτυξης. Με στοχευμένες δράσεις βγαίνει από την απομόνωση και εξελίσσεται σε  ξεχωριστή εμπειρία για όσους επιλέξουν να την επισκεφθούν.




Ως πρώτη επιβράβευση των προσπαθειών μας πρέπει να θεωρείται η  ένταξη του Δήμου Αγρινίου στον Τουριστικό Οδηγό του 2017 με αναφορές στον ανεκτίμητο φυσικό πλούτο και τις απεριόριστες δυνατότητες για υπαίθριες δραστηριότητες όλο το χρόνο.


Συμμετέχουμε στη NOSTOS EXPO 2017 στη Ναύπακτο όπου ο εναλλακτικός τουρισμός συναντά τη διεθνή αγορά. Καλωσορίζουμε τη μεγάλη συνάντηση  των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη προσκομίζοντας τους θησαυρούς της πλούσιας γης μας και δράσεις που στοχεύουν στην τουριστική αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού αποθέματος του Τόπου μας. Αυτό είναι το στοίχημα και η πρόκληση που καλούμαστε να απαντήσουμε ως Δημοτική Αρχή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια