ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εκλογές στην κεντροαριστερά: Γεννηματά – Ανδρουλάκης στον β’ γύρο


Την επόμενη Κυριακή θα κριθεί ο νέος επικεφαλής στην Κεντροαριστερά - Η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε μια ανάσα από τον θρίαμβο και την εκλογή από τον α' γύρο - Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο αντίπαλός της στην... τελική μάχη - Καταποντίστηκαν Καμίνης, Θεοδωράκης, Μανιάτης και Ραγκούσης - Τα αποτελέσματα του α' γύρου των εκλογών της κεντροαριστεράς
Δυο είναι οι νικητές του α’ γύρου των εκλογών για την κεντροαριστερά. Η Φώφη Γεννηματά, η οποία βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη από την πρώτη Κυριακή και η συμμετοχή του κόσμου. 210.264 άνθρωποι πήγαν στις κάλπες για να εκλέξουν νέο αρχηγό στην κεντροαριστερά.

Τώρα η εκλογή ηγέτη στον χώρο της κεντροαριστεράς είναι πλέον ΠΑΣΟΚική υπόθεση. Η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κονταροχτυπηθούν στον β’ γύρο. Στον οποίο να θυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ψήφισαν την Κυριακή.

Στα στρατόπεδα των δυο μονομάχων του β’ γύρου επικρατεί ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Η πρώτη άλλωστε κλείνει τον πρώτο γύρο με ένα ποσοστό κοντά στο 43% και ο δεύτερος λίγο πιο πάνω από το 25%.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στον α’ γύρο

Φώφη Γεννηματά 42,5%
Νίκος Ανδρουλάκης 25,1%
Γιώργος Καμίνης 13,19%
Σταύρος Θεοδωράκης 8,85%
Γιάννης Μανιάτης 4,02%
Γιάννης Ραγκούσης 2,28%
Κωνσταντίνος Γάτσιος 1,50%
Απόστολος Πόντας 0,55%
Δημήτρης Τζιώτης 0,19%

πηγή:newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια