Η Αυτοδιοίκηση έχει ρόλο και σκοπό

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike δήμος μεσολογγίου

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η Αιτωλοακαρνανία ως ενότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διεκδικεί με δυναμικό  και απόλυτα τεχνοκρατικό τρόπο την βελτίωση – πάνω απ όλα – των συνθηκών διαβίωσης των ίδιων των πολιτών της. Η διεκδίκηση αυτή, δεν στηρίζεται πλέον σε «φίλιες» πολιτικές προσεγγίσεις, αλλά κυρίως στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αξιοποιούν επιτυχώς την εμπειρία ετών, προκειμένου να διασφαλισθούν όσο το δυνατό περισσότεροι οικονομικοί πόροι προς αυτή την κατεύθυνση.
Και αυτή η επιτυχία κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Είτε σε θεσμικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο έργων και παρεμβάσεων.
   Η ενότητα Αιτωλοακαρνανίας λειτουργεί ως ισότιμο και δημιουργικό μέλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μακριά από άστοχες μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, πάντα με διάθεση επικοινωνίας και διαλόγου. Αυτή η μεταστροφή των παλαιών αντιλήψεων είναι πλέον εμφανής. Μπορεί η διοικητική διαίρεσή της να «ξενίζει» καθ’ όλα σεβαστούς εκπροσώπους του Δημόσιου βίου, ωστόσο η άκαιρη «μετακίνησή» της δεν πρόκειται ν’ αποφέρει τίποτε το ουσιαστικό σε ότι αφορά την κατανομή πόρων και κονδυλίων.
   Κάθε θετικό αποτέλεσμα δεν χαρίζεται από κανέναν. Κατακτιέται με δυναμισμό, θέληση και συντονισμό δράσεων. Οι καιροί  άλλαξαν και αυτό επιβάλλεται να γίνει αντιληπτό από όλους, ειδικά δε από πολιτικούς εκπροσώπους.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δήμος Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου
Γραφείο Δημάρχου
Γραφείο Επικοινωνίας
και Δημοσίων Σχέσεων
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.