Τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Πυρονόμου Κωστάκη Ιωάννη (φωτο)Τελέστηκε με κάθε επισημότητα σήμερα το πρωί στις 10:30 η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο του Πυρονόμου Κωστάκη Ιωάννη στο 13ο χιλ. Ε.Ο. Αγρινίου-Μεσολογγίου, στην Τ.Κ. Κλεισορρευμάτων Δήμου Αγρινίου κατά την "Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος".


Μετά την ολοκλήρωση της δέησης αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος με αναφορά στους ηρωικούς Πυροσβέστες που έχασαν την ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και το Άγημα της Π.Υ Αγρινίου απέδωσε τιμές.Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από οικείους του αδικοχαμένου Πυρονόμου και εκπροσώπους φορέων και σωμάτων Ασφαλείας.Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των Πεσόντων Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος και η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε.


Ακολούθησε η προσφορά αφεψήματος σε εστιατόριο του Αγρινίου.

Στην εκδήλωση παρών ήταν ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας,ενώ την Δημοτική Αρχή του Αγρινίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής.
Ο Πυρονόμος Ιωάννης Κωστάκης  υπηρετούσε στην Π.Υ Αγρινίου και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ μετέβαινε για παροχή βοηθείας σε δασική πυρκαγιά στο Μεσολόγγι στις 28 Ιουνίου 2003.
Το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με συναδέλφους του, εξετράπη της πορείας του στην περιοχή Κλεισορέματα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ιδίου και τον ελαφρύ τραυματισμό των συναδέλφων του.
Γεννήθηκε το 1963,κατατάχθηκε στο Πυρ/κό Σώμα το 1987 και ήταν έγγαμος.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.