ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός :Ηλιοφάνεια και πτώση της θερμοκρασίας

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις κυρίως στα νότια, οι οποίες το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα αυξηθούν, περιμένουμε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017. Νωρίς το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθεί παγετός. Παράλληλα, τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 14 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα χώρα από -1 έως 16, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 20, στα νησιά του Ιονίου 12 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 19, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 5 έως 16 βαθμούς, στις Σποράδες από 8 έως 15 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 9 έως 17 βαθμούς, ενώ στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα βόρεια πελάγη θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από τις μεσημεριανές ώρες και μετά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού θα διατηρηθεί 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες προς το βράδυ θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά οι ελάχιστες θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερες.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια