ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Τρίτης 19-12

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike παραμύθι

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, την Τρίτη 19  Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί το τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου με Υπεύθυνο τον κ.Αθανασόπουλο Γιώργο θα επισκεφτεί το Γηροκομείο Αγρινίου και  θα τραγουδήσει Παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις  18:30 στην Πλατεία Δημοκρατίας θα δοθεί  Παράσταση Χριστουγεννιάτικων παραδοσιακών χορών από τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου με Υπεύθυνο τον  κ.Κυρίο Ηλία. Στις 19:00  τη σκυτάλη παίρνει το Καλλιτεχνικό Παραδοσιακό Εργαστήρι με  Υπεύθυνο τον  κ.Σκέντο Θωμά με Παράσταση Παραδοσιακών Χορευτικών. Στις 19:30 η βραδιά θα κλείσει με Παράσταση χορευτικών τμημάτων από τα  Κ.Α.Π.Η Αγίου Κων/νου, Αγρινίου και Θεστιέων επίσης στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα στις 18:00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά τα παιδιά από την  ειδικότητα ΄΄Bοηθός Bρεφονηπιοκόμων ΄΄του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα σας περιμένουν να κατασκευάσετε στολίδια και χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια