ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των αστυνομικών για τα παιδιά τους(φωτο)



Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας, την  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συνδιοργάνωσαν το Σάββατο 23 Δεκέμβρη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά τους στο κτήμα «AMARO» στο Αγρίνιο.



Όλοι τους έγιναν για λίγες ώρες παιδιά, παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά τους. Ο Άγιος Βασίλης με τις βοηθούς του μοίρασαν δώρα στα παιδιά. Η καλή νεράιδα έκανε τα μαγικά της κόλπα με το ραβδί της και τα ξωτικά ζωγράφιζαν τα παιδικά προσωπάκια και δημιουργούσαν χειροτεχνίες μαζί τους. Η χαρά και το κέφι ξεχείλιζε καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία της Αγίας Σκέπης που έψαλε κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Στην συνέχεια ο Αστυνομικός Διευθυντής κύριος Παπαευθυμίου Δημήτρης με τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές αφού ευχήθηκαν και ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής,  έδωσαν το σήμα για την έναρξη της γιορτής.
Η τοπική μας διοίκηση εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους συνδιοργανωτές για την άψογη συνεργασία και το αποτέλεσμα της εκδήλωσης. Στην χορωδία της Αγίας Σκέπης που μας έψαλε τα κάλαντα. Στην ηθοποιό και σκηνοθέτη της θεατρικής μας ομάδας κα Γιούλη Μαρούση η οποία διάβασε παραμύθι στα παιδιά μας. Στα κορίτσια του δημόσιου Ι.Ε.Κ Αγρινίου του τμήματος Hair styling και Face painting, καθώς και στα κορίτσια του πνευματικού κέντρου του δήμου Αγρινίου που απασχόλησαν τα παιδάκια φτιάχνοντας χειροτεχνίες. Όλοι τους συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη γιορτή μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία και να μπορούμε να βιώνουμε την αγάπη, όπως την βιώνουν τα μικρά παιδιά.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια