Το Ε.Κ.Α καλεί σε συλλαλητήριο και απεργία για το νέο πολυνομοσχέδιο

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike εργατικό

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Κ.Α. την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή των αντιπροσώπων και των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων της δύναμης του Ε.Κ.Α., συζητήθηκε η κατάσταση που διαμορφώνεται μπροστά στο κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης και αποφασίστηκε η κλιμάκωση της πάλης με συλλαλητήριο την ημέρα που θα έρθει το πολυνομοσχέδιο για συζήτηση στη βουλή και με απεργία την ημέρα ψήφισής του .

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμβάλλουν για την επιτυχία των κινητοποιήσεων σε κάθε κλάδο , σε κάθε χώρο δουλειάς και κατοικίας .
Το Δ.Σ θα πάρει πρωτοβουλίες για να υπάρξει ενιαία απάντηση από ιδιωτικό και δημόσιο τομέα , από τους μικροΕΒΕ και τη μικρομεσαία αγροτιά.

Έχουμε τη δύναμη με την οργάνωση και τον αγώνα μας να τους χαλάσουμε τα σχέδια και να περάσουμε στην αντεπίθεση .

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. εύχεται σ’ όλους τους εργαζόμενους , άνεργους, συνταξιούχους , στη νεολαία και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ σε όλους . Το 2018 να είναι ακόμα πιο μαχητικό και αγωνιστικό και με αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

ΤΟ Δ.Σ.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.