ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Γιώργος Βαρεμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου



«Είναι ανάγκη να μην χαθεί οριστικά η υλοποίηση περιφερειακού προγράμματος ύψους 1,1 εκατ. ευρώ για οδικό έργο στο ορεινό Θέρμο» επισήμανε  ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Βαρεμένος με την ευκαιρία της παρουσίας του στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Θέρμο.

Ο κ. Βαρεμένος ενημέρωσε επίσης για την αποδοχή της τροπολογίας που αφορούσε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από πλημμύρες στο καθεστώς που ίσχυσε για την Μάνδρα Αττικής, ενώ αναφέρθηκε και στα κονδύλια που έχουν εξασφαλιστεί για αντιπλημμυρικά έργα στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου.



Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής υπενθύμισε τις προσπάθειες προκειμένου να καταστεί νομοθετικά δυνατή η δημιουργία σφαγείων στο Θέρμο ενώ αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που εμποδίζει την υλοποίηση του έργου, που αποτελεί όνειρο των κτηνοτρόφων και των κατοίκων της περιοχής.

Για τον δρόμο Θέρμο έως Πουρνάρα ο κ. Βαρεμένος είπε ότι αν ισχύει ότι είναι εξασφαλισμένη η υλοποίηση του έργου από πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τότε θα γίνει προσπάθεια για την εκπόνηση μελέτης από το αρμόδιο Υπουργείο.       

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια