ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Συνάντηση Γ.Παπαναστασίου με τον Βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή



Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον Βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Α. Καραμανλή στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.
Ο Γ. Παπαναστασίου ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τις επιπτώσεις της σφοδρής βροχόπτωσης:  «Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές και είδε τις τεράστιες ζημιές που έχουμε υποστεί. Είχα την ευκαιρία να μεταφέρω τα παράπονα των Αγρινιωτών  για την απουσία του κράτους. Κανονικά θα έπρεπε να τα πω στον Υπουργό Μεταφορών, ο οποίος όφειλε να έχει επισκεφθεί την περιοχή. Δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμη. Αυτό το κομμάτι της Ελλάδος είναι ξεχασμένο. Οι καταστροφές είναι τεράστιες και  χρειάζεται άμεσα η συνδρομή της Πολιτείας. Οι κάτοικοι  δεν έχουν ακόμη αποζημιωθεί. Δεν έχουν που να ακουμπήσουν. Απευθύνονται στην Τ.Α. κι εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ένα κράτος που δεν υπάρχει. Σ΄ αυτό ζούμε;»



O Κώστας Καραμανλής ανέφερε σε δήλωσή του : «Ο κ. Παπαναστασίου μου περιέγραψε μια κατάσταση η οποία δεν τιμά τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Ο νομός έχει κοπεί στα δύο, η πόλη έχει υποστεί βιβλική καταστροφή. Όπως καταλαβαίνετε η ΤΑ είναι στην πρώτη γραμμή, οι πολίτες έρχονται σε εσάς. Δυστυχώς διαπιστώνουμε την απουσία της κεντρικής διοίκησης. Το επίδομα των 500 ευρώ ακόμη δεν δοθεί και τα χρήματα που δόθηκαν από το ΥΠΕΣ δεν φθάνουν ούτε για τις πρώτες ανάγκες. Εμείς θα πιέσουμε την κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια