ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αστακός :Συνελήφθησαν ιδιοκτήτης και υπεύθυνος καταστημάτων για "φρουτάκια"



Συνελήφθησαν,  σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας, 59 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος o 60χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο ειδικά διασκευασμένα τραπέζια με πράσινη τσόχα, τα οποία προσφέρονταν για λειτουργία παιγνίων και τα κατείχε ο υπεύθυνος χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Στην δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επίσης αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, όπου εντόπισαν ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο οποίο ο δράστης είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε ένα παιγνιομηχάνημα (τύπου φρουτάκια) καθώς και πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιγνίων.





Επίσης, βρήκαν και κατέσχεσαν μια φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων με λογισμικό για εγκατάσταση του τυχερού παιγνίου φρουτάκια, το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ και μια σελίδα με ονόματα παικτών και χρηματικά ποσά.

Ο 60χρονος είχε επιπλέον εγκαταστήσει στο κατάστημά του, ειδικό μπουτόν, καθώς και εσωτερικό διακόπτη για την άμεση απενεργοποίηση των μηχανημάτων σε περίπτωση ελέγχου.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή της Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια