ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η νέα φιλοζωική, μη - εμπορική ταινία Re-Action για τη προστασία των Αδέσποτων Ζώων,στον ΑΝΕΣΙΣ



Η νέα φιλοζωική, μη - εμπορική ταινία Re-Action για τη προστασία των Αδέσποτων Ζώων
δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ !


Cover1.jpg

Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της να διασώσει τη δημόσια  εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ, υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε … η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου ;

‘Α Επίσημο τρέιλερ ταινίας:

Διάρκεια ταινίας 90΄.

Σενάριο: Αλέξανδρος Κατσάρης – Αρτέμης Σαμοθράκης
Σκηνοθεσία: Αρτέμης Σαμοθράκης
Δημόσιες Σχέσεις: Χρήστος Πετρίδης
Re-Actionείναι ο τίτλος της νέας Ελληνικής φιλοζωικής, μη-εμπορικής ταινίας η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας ‘’Χατζηπατέρειο΄΄ & των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας Roxyγια την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Τάνια Τρύπη & Ντίνος Καρύδης. Παίζουν οι Γιάννα Ζιάννη, Θοδωρής Ανθόπουλος,  Γρηγορία Αυγερινοπούλου,  Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guestεμφανίζονται οι Άννα Αδριανού, ΤζόυςΕυείδη, Άννα Κουρή , Γιώργος Μαυρίδης & Δημήτρης Μηλιόγλου.
Το cas tτης ταινίας συμπληρώνουν οι Χρήστος Καρνάκης, Κωνσταντίνος Ρόδης, Μάνθος Καλαντζής, Μαργαρίτα Σάββα, Μελισσάνθη Ρεγκούκου, Τίφανυ Δανιήλ, Απόστολος Μπούρας, Νικόλας Γεωργανής, Γιάννης Ρούσσος, Μόνικα Κολοκοτρώνη, Γιάννης Ευσταθίου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Αλεξανδρής, Αναστάσιος Μπακάλης, Μιχάλης Κουτσούρης, οι δημοσιογράφοι Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη & Άννα Νικολαίδη, ο εικαστικός Χρήστος Πετρίδης, η συγγραφέας Μαίρη Γκαζιάνη, η σχεδιάστρια ενδυμάτων JoyΚουμεντάκου, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Γκούβα, η κτηνίατρος Αναστασία Δασοπούλου, οι κομμωτές Γιώργος Ζούβελο ς& Νίκος Ξυνογαλάς,ο μικρός Ανδρέας Σταματόπουλος και πάρα πολλά ακόμη πρόσωπα.
Όλοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα. Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ !

Η ταινία Re-Action στηρίχθηκε για τη δημιουργία της στις πολύ σημαντικές χορηγίες των εταιριών: Pedigree, ΟkMarkets, Voila, MairyPappouForeverbusinessowner, FilemaFigMarmelade.

Στη ταινία συνετέλεσαν χορηγικά με υπηρεσίες οι : Teo Hair Designστα χτενίσματα, Κέντρο διά βίου μάθησης Eva Beauty στο μακιγιάζ, Scarpco υποδήματα, Prince Erotokritos ενδύματα, Panos Apergis ενδύματα, Epifanios Skiathitis ενδύματα, i love Glam κοσμήματα, Vicky Brantitsa κοσμήματα, Δήμητρα Τουμπόπουλου & Άννα Τσούρα κοσμήματα, Area364 Πολυχώρος Θέατρο Βεάκη, Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί ,Athina Art Apartments, Olivia Afionis πίνακες ζωγραφικής, Julia Solomatina πίνακες ζωγραφικής, Πετρίδη Νίκη πίνακες ζωγραφικής,  Κωνσταντίνος Βερούτης εικαστικές δημιουργίες, Χρήστος Πετρίδης εικαστικές κατασκευές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια