ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Συγκίνησε το "Re-Action" με πρωταγωνίστρια την Ρόξυ


Μια πραγματικά αξιόλογη φιλοζωική μη εμπορική ταινία που σκηνοθέτησαν και πρωταγωνιστούν  Έλληνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προχθες το απόγευμα όσοι βρέθηκαν στον δημοτικό κινηματογράφο "ΑΝΕΣΙΣ"στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για την ταινία "Re-Action" με πρωταγωνίστρια την Ρόξυ ,μια αδέσποτη σκυλίτσα η οποία υιοθετήθηκε από μια διάσημη και πλούσια οικογένεια και άλλαξε την προβληματική ζωή τους,όπως λέει και το σύνθημα’δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ !..

Η ταινία προβλήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το μεγάλο θέμα των αδέσποτων που αντιμετωπίζει και το Αγρίνιο.

Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου που χαιρέτησε την εκδήλωση ,το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι μεγάλο,δεν αρκούν οι προσπάθειες του Δήμου και των Φιλοζωικών Οργανώσεων ,καθώς καθημερινά εγκαταλείπονται ζώα και το πρόβλημα μεγαλώνει,από ανθρώπους που δυστυχώς δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που έχουν απέναντι στα ζώα τους και όταν τα βαρεθούν τα εγκαταλείπουν.


Σκοπός της ταινίας είναι όλοι να καταλάβουν ότι το ζώο δεν είναι αξεσουάρ,έχει ζωή, πονάει ,διψάει ,πεινάει και υποφέρει από όλα αυτά που καθημερινά αντιμετωπίζει και χρειάζεται την βοήθεια μας για να επιβιώσει.Και όταν έρθει η ώρα θα το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο, όπως η Ρόξυ.

Την προβολή χαιρέτησε και ο ηθοποιός Γιώργος  Μακρής που βρίσκεται στο Αγρίνιο για δική του θεατρική παράσταση ,ο οποίος έκανε λόγο για αξιόλογη προσπάθεια που πρέπει να αποδώσει.




Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ταινίας στον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.facebook.com/Re-Action-104457426737081/







 Επίσημο τρέιλερ ταινίας:


 Διάρκεια ταινίας 90΄. 

 Σενάριο: Αλέξανδρος Κατσάρης – Αρτέμης Σαμοθράκης
Σκηνοθεσία: Αρτέμης Σαμοθράκης
Δημόσιες Σχέσεις: Χρήστος Πετρίδης
Re-Actionείναι ο τίτλος της νέας Ελληνικής φιλοζωικής, μη-εμπορικής ταινίας η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας ‘’Χατζηπατέρειο΄΄ & των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας Roxyγια την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της. 

 Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Τάνια Τρύπη & Ντίνος Καρύδης. Παίζουν οι Γιάννα Ζιάννη, Θοδωρής Ανθόπουλος,  Γρηγορία Αυγερινοπούλου,  Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guestεμφανίζονται οι Άννα Αδριανού, ΤζόυςΕυείδη, Άννα Κουρή , Γιώργος Μαυρίδης & Δημήτρης Μηλιόγλου. 
Το cas tτης ταινίας συμπληρώνουν οι Χρήστος Καρνάκης, Κωνσταντίνος Ρόδης, Μάνθος Καλαντζής, Μαργαρίτα Σάββα, Μελισσάνθη Ρεγκούκου, Τίφανυ Δανιήλ, Απόστολος Μπούρας, Νικόλας Γεωργανής, Γιάννης Ρούσσος, Μόνικα Κολοκοτρώνη, Γιάννης Ευσταθίου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Αλεξανδρής, Αναστάσιος Μπακάλης, Μιχάλης Κουτσούρης, οι δημοσιογράφοι Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη & Άννα Νικολαίδη, ο εικαστικός Χρήστος Πετρίδης, η συγγραφέας Μαίρη Γκαζιάνη, η σχεδιάστρια ενδυμάτων JoyΚουμεντάκου, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Γκούβα, η κτηνίατρος Αναστασία Δασοπούλου, οι κομμωτές Γιώργος Ζούβελο ς& Νίκος Ξυνογαλάς,ο μικρός Ανδρέας Σταματόπουλος και πάρα πολλά ακόμη πρόσωπα. 
Όλοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα. Το σλόγκαν της ταινίας είναι ‘’δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή ‘’ ! 

 Η ταινία Re-Action στηρίχθηκε για τη δημιουργία της στις πολύ σημαντικές χορηγίες των εταιριών: Pedigree, ΟkMarkets, Voila, MairyPappouForeverbusinessowner, FilemaFigMarmelade.

 Στη ταινία συνετέλεσαν χορηγικά με υπηρεσίες οι : Teo Hair Designστα χτενίσματα, Κέντρο διά βίου μάθησης Eva Beauty στο μακιγιάζ, Scarpco υποδήματα, Prince Erotokritos ενδύματα, Panos Apergis ενδύματα, Epifanios Skiathitis ενδύματα, i love Glam κοσμήματα, Vicky Brantitsa κοσμήματα, Δήμητρα Τουμπόπουλου & Άννα Τσούρα κοσμήματα, Area364 Πολυχώρος Θέατρο Βεάκη, Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί ,Athina Art Apartments, Olivia Afionis πίνακες ζωγραφικής, Julia Solomatina πίνακες ζωγραφικής, Πετρίδη Νίκη πίνακες ζωγραφικής,  Κωνσταντίνος Βερούτης εικαστικές δημιουργίες, Χρήστος Πετρίδης εικαστικές κατασκευές. 

kainourgiopress.blogspot.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια