ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη του Α.Ο Αγρινίου στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου


Το 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου “Κοσμάς ο Αιτωλός” επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο, το Γενικό αρχηγό Θεόδωρο Καββαδία, τον προπονητή των Ακαδημιών Θανάση Παπαθανασόπουλο, τον παίκτη μας και προπονητή των Ακαδημιών Δημήτρη Μήτσου και τον παίκτη μας Φώτη Τάσσο. Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Γεώργιος Κομπορόζος και οι καθηγητές. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου οι άνθρωποι της ομάδας μας συνομίλησαν με τους μαθητές, απάντησαν στις ερωτήσεις τους και τους κάλεσαν στον αγώνα με τον Α.Σ. Μαχητές Δόξας Πεύκων το Σάββατο στις 5 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Στους μαθητές δόθηκαν εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας μας φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Την Πέμπτη θα ανέβουν τα βίντεο με τη συζήτηση που είχε η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους μαθητές, καθώς και δηλώσεις του Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου κ. Γεώργιου Κομπορόζου.

Δείτε φωτογραφίες :ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια