Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδ

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike μητρόπουλος

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος Νότιοδυτικής Ελλάδας, κ. Νικόλαος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, συνοδευόμενος από τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου, επισκέφθηκαν προχθές (9-1-2018) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Αδαμάντιο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού, στα μέλη του  οποίου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Επιπλέον, κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και τονίστηκε η ανάγκη διατήρησης σταθερής συνεργασίας, έχοντας ως σκοπό την διασφάλιση των εργασιακών συνθηκών, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος και τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου, επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της, Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΤΡΩΝΙΑ.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.