Καινούργιο :Ανησυχία από το γκρεμισμένο τοιχίο στο νεκροταφείο της Χρυσοχεριάς (φωτο)Μεγάλη ανησυχία προκαλεί σε κατοίκους του Καινουργίου η κατάπτωση μέρους του τοιχίου αντιστήριξης στην πίσω πλευρά του νεκροταφείου της Χρυσοχεριάς.

Αναγνώστες που έχουν τους δικούς τους ανθρώπους θαμμένους στην άκρη του κοιμητηρίου επικοινώνησαν με το kainourgiopress και εξέφρασαν την ανησυχία τους ,καθώς θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό σε μια επερχόμενη νεροποντή να παρασυρθούν οι τάφοι των δικών τους ανθρώπων και καταγγέλλουν αδιαφορία της Δημοτικής Κοινότητας.Η ζημιά έγινε στις αρχές του Δεκέμβρη όταν οι πλημμύρες έπληξαν το Καινούργιο.

Το kainourgiopress επικοινώνησε με τον πρόεδρο Κώστα Ευθυμίου,ο οποίος είναι καθησυχαστικός, γνωρίζει το θέμα  και ανέφερε ότι ήδη έχει στείλει έγγραφο για αποκατάσταση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου.

Η απάντηση όμως δεν ικανοποίησε τους καταγγέλλοντες  οι οποίοι τονίζουν  ότι τα ίδια έλεγαν και για τα ρέματα και ο κόσμος "πνίγηκε",στα πρωτόκολλα, ζητώντας άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.Ήδη πέρασε ενάμιση μήνας από την ημέρα της ζημιάς και τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη.Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.