Μπάτε σκύλοι αλέστε το βοηθητικό του Δ.Α.Κ Αγρινίου (βίντεο)


Καθημερινό πλέον είναι το φαινόμενο στο βοηθητικό του Δ.Α.Κ Αγρινίου αδέσποτα να μπαίνουν ανεξέλεγκτα στον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτουν αγώνες και προπονήσεις.

Το ίδιο έγινε και προχθές στην διάρκεια του αγώνα Δόξα Καινουργίου-Ελπίδες Αγρινίου ,κάτι που προκάλεσε την έκρηξη των προπονητών Τάσου Σπαήκαι Χρυσόστομου Τεγούση .
Τα μεγαλόσωμα σκυλιά ήταν σχεδόν μόνιμα στην περιοχή των Ελπίδων ,ενώ ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει για λίγα λεπτά τον αγώνα ,αφού ο τερματοφύλακας της Δόξας Καινουργίου, Κόκκαλης απομάκρυνε αδέσποτο από τον αγωνιστικό χώρο.


Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια των δύο προπονητών στον συντάκτη του kainourgiopress που κάλυπτε τον αγώνα:Αφήστε τις φωτογραφίες και γράψτε γιαυτό το χάλι....Δεν πάει άλλο κάτι πρέπει να γίνει,ο αγωνιστικός χώρος είναι γεμάτος ακαθαρσίες και σε κάθε αγώνα σχεδόν υπάρχει αναγκαστική διακοπή.

Όμως το πρόβλημα είναι γενικότερο στους χώρους του Δ.Α.Κ με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να φοβούνται όπως ανέφεραν γονείς.
Τα ζώα δεν δείχνουν κατά γενική ομολογία άγριες διαθέσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Παλαιότερη εικόνα ,όταν η Δόξα έπαιζε στο βοηθητικό Δ.Α.Κ.και τότε ο αγώνας διακόπηκε μέχρι να απομακρυνθεί ο σκύλος.

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress διακοπή αγώνα

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.