ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Α.Ο Αγρινίου :Η συνέντευξη της εβδομάδας


Ο Βασίλης Ρέντζιος ήταν ο παίκτης της ομάδας που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο έμπειρος forward αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ασπίδας Ξάνθης, στα επόμενα παιχνίδια και τους στόχους της ομάδας καθώς και στη δεύτερη συνεργασία του με τον προπονητή μας Γιάννη Διαμαντάκο.

Αναλυτικά:

Βασίλη η νέα χρονιά ξεκίνησε με μια νίκη που φάνταζε εύκολη απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης που ακόμα και όταν δεν έπαιρνε τη νίκη, έχανε δύσκολα. Πως κρίνεις το γεγονός αυτό;
Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες, που έχουν παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι πολύ ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια. Στο μεταξύ μας παιχνίδι την περιμέναμε αρκετά ανταγωνιστική, αλλά στο διάστημα της διακοπής είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε καλά, να προετοιμαστούμε κατάλληλα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εμφανιστούμε αρκετά καλοί. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι σε αυτά που είπαμε και δουλέψαμε και έτσι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθεί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις και μία εντός με μια ομάδα που έπαιζε πέρσι στην Α2. Ποιος είναι ο στόχος σας σε αυτά τα παιχνίδια;
Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Πάμε βήμα βήμα και δεν κοιτάζουμε σειρά αγώνων, αλλά μόνο αυτόν που ακολουθεί. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Γέφυρα και δουλεύουμε για να πάμε να κερδίσουμε. Έχει αποδειχτεί φέτος ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ στην κατηγορία και κάθε παιχνίδι έχει δυσκολία, οπότε δε μπορούμε να έχουμε το μυαλό μας σε επόμενους αγώνες.

Θεωρείς ότι οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις έχουν ξεχωρίσει και είναι τα φαβορί;
Υπάρχουν τρεις ομάδες που είναι μπροστά, ο Χαρίλαος Τρικούπης, οι Ίκαροι Σερρών και η Καβάλα και έδειξαν καλή εικόνα μέχρι τώρα. Όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος και υπάρχουν “παγίδες” σε πολλά ματς όπως και δύσκολες έδρες. Ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται ψηλά, έχουν κάνει ήττες, ενώ υπήρξαν παιχνίδια στα οποία δυσκολεύτηκαν αρκετά για να κερδίσουν. Είναι δύσκολο μια ομάδα να πηγαίνει μόνο με νίκες και αυτό που έχει σημασία είναι η διάρκεια.

Πως βιώνεις την πρώτη σου παρουσία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και τη συνεργασία σου με τον προπονητή της ομάδας για δεύτερη φορά στην καριέρα σου;
Είναι μια επαγγελματική κατηγορία και οι απαιτήσεις είναι σαφώς μεγαλύτερες. Και στους αγώνες και στις προπονήσεις τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Είναι μια κατηγορία πολύ ανταγωνιστική και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να βελτιώνεσαι σαν αθλητής. Όσον αφορά τη συνεργασία μου με τον προπονητή μου τον κύριο Διαμαντάκο, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δουλεύουμε ξανά μαζί. Την πρώτη φορά είχαμε πετύχει τους στόχους που είχε η ομάδα σε μία άλλη κατηγορία και ελπίζω πως και φέτος θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους στόχους μας.

Θεωρείς ότι η ομάδα θα φτάσει στο στόχο που έθεσε από το ξεκίνημα της χρονιάς;
Το καλοκαίρι μας είχαν μέσα στα φαβορί για τις πρώτες θέσεις. Και αυτό συνέβη γιατί η ομάδα πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση, ήταν πρώτη επιλαχούσα για την Α2 και ενισχύθηκε στις μεταγραφές. Τα φαβορί όμως φαίνονται στο γήπεδο. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές και μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Όμως είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά, να βρεθούμε ψηλά και να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει. Θα κάνουμε τα πάντα και το Μάη θα δούμε που έχουμε φτάσει.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;
Ο κόσμος αποτελεί δύναμη για κάθε ομάδα σε οποιοδήποτε επίπεδο. Καταλαβαίνουμε ότι τον έχουμε πικράνει σε κάποια παιχνίδια, κάτι που είναι και για μας άσχημο, όμως μας στηρίζει πολύ. Θέλουμε να είναι πάντα δίπλα μας και να αποτελεί τον 6ο παίκτη της ομάδας μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια