ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Επίσκεψη του Λεωνίδα Καβάκου στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου


Την Κυριακή 14.01.2018 ο διεθνούς φήμης βιολιστής Κος Λεωνίδας Καβάκος, μαζί με τον Κο Απόλλωνα Γραμματικόπουλο (βιολί) και την Κα Ίριδα Λουκά (βιόλα), μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (ΚΟΑ), επισκέφθηκαν τους χώρους του ΜΣΑ και ξεναγήθηκαν σ’ αυτούς από τους υποδιευθυντές του σχολείου.

Η έκτακτη αυτή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ξενάγησης του καταξιωμένου σολίστα από τον Πρόεδρο της ΓΕΑ, Κο Χρήστο Θετάκη, σε χώρους ενδιαφέροντος στην πόλη του Αγρινίου με αφορμή την συναυλία που δόθηκε το Σάββατο 13.01.2018 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από την ΚΑΟ σε διεύθυνση Λεωνίδα Καβάκου.



Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τη λειτουργία, το πρόγραμμα σπουδών, τις δράσεις, αλλά και την υλικοτεχνική υποδομή του ΜΣΑ, καθώς επίσης και για τα πάγια αιτήματα που αφορούν στην πρόσληψη καθηγητών μουσικής παιδείας και στην πιστοποίηση των γνώσεων των αποφοίτων των Μουσικών Σχολείων στα μαθήματα μουσικής παιδείας.

Τέλος, συζητήθηκε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας της ΚΟΑ με το ΜΣΑ με σκοπό την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για την κλασσική μουσική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια