Η ΔΗΜ.ΤΟ Μεσολογγίου Ν.Δ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα(φωτο)


Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΘΕΟΞΕΝΙΑ, στο Μεσολόγγι έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ. Μάριος Σαλμάς , κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης , ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Γραμματέας του κόμματος κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτης Τσόλκας

Επίσης ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος ,Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Π. Τσιχριτζής ,ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου κ. Βασίλης Σπυρόπουλος , ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παΐσιος , ο Β΄ Αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο κ. Αθανάσιος Παπαθανάσης .Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο κ. Παναγιώτης Μυλωνάς ο οποίος είχε φροντίσει για την εκδήλωση η οποία ήταν καταπληκτική.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκαν όλοι οι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας και στην συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα .

Στους χαιρετισμούς υπήρξε κλίμα ενότητας και ετοιμότητας για τις επερχόμενες εκλογές οι οποίες όπως τόνισαν ίσως να γίνουν πιο νωρίς χρονικά.

Πηγή:onairnews.gr
Περισσότερες φωτό ΕΔΩ
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.